MENUKORT
Klassisk menukort & populære menuer

DESSERTER   FORRETTER   HOVEDRETTER   JULEFROKOST   SUPPER   VINTERMENUER

Supper


HØNSEBOUILLON
med trøffelsouffleboller


HUSETS FISKESUPPE
med et hav af dejlig fisk & skaldyr


HUMMERCAPUCCINO
med ingefærskum, hummer & fennikel


HUMMERSUPPE
med ris & hummerkød


UNGARSK GULLACHSUPPE
med portvin & creme fraiche 38%


KOLD HØNSECONSOMMÉ
med iransk caviar, creme fraiche & charlotteløg


CREME CARRYSUPPE
med druer, rejer & mandler


KARTOFFELSUPPE
med porrer, bacon, purløg & brødcrutoner

Desserter


BLOMMER I MADERIA
med engelsk creme & ristede mandler


FLAMBERET HINDBÆR
med nyført vanilleis


BAKED ALASKA
med blandede bær & hindbærcoulis


GRAND MANIER SOUFFLE
med hindbærsorbet


TRIPLE CHOKOLADEKAGE
med frisk frugt & vanillecreme


FLAMBERET ANANAS
med moccais & ristet mandler


JORDBÆRTIRAMISU
med marinerede bær


CREPES ZUZETTE
med vanilleis & hindbærsorbet


GATEAUX NAPOLEON MANDARINE
Fromagekage med den berømte likør &
marinerede mandariner


GL. DAGS ÆBLEKAGE
med rasp & hindbærgele


CARAMELRAND
med frisk frugtsalat, flødeskum &
caramelsauce


WHISKYFROMAGE
på bisquit & markronbund med hindbær &
whisky


FNUGLET CITRONFROMAGE
med marinerede jordbær


ISBOMBE A LA FRU. WIGGERS
med orange parfait is, nougat, blød nougat &
frisk frugt

Forretter


FRU WIGGERS' HUMMERGRATIN
med dildsmør


RISTET LAKS
med persille beurre blanc & rysteribs


INDBAGT HELLEFISK
med citronsoufflefars, hestebønner &
hummercreme


CARPACCIO AF OXEMØRBRAD
med engelsk marinade

Vintermenu


PIGHVAR TIMBALE
Fyldt med jomfruhummer & svampe Serveret
på snitbønner dertil hummercreme


UNGHANEBRYST
Farseret med foie gras, æbler, timian & trøfler
Dertil sprøde urter & sauternesauce med trøfler


GATEAUX NAPOLEON MANDARINE
Musti chokoladebund med en let fromage med
napoleon mandarine likør. Serveret med
marinerede mandariner

Julefrokost


STEGTE SILD
Med hjemmerørt kryddersennep
Lagt I skøn lage med urter


KARRY SILD
Med æbler, løg og bladselleri


GRAVED LAKS
Serveret med frisk hakket dild & rævesauce


RØGET LAKS
Med fløjlsblødt røræg


FRU. WIGGERS´ EGNE FRIKADELLER
Med hjemmelavet agurkesalat med citron


ÆBLEFLÆSK
Med æblebåde, brunede løg & timian


MØRBRADBØFFER
Med svampeflødesauce


ROASTBEEF
Med glaserede løg og grov remoulade


ANDETERRINE
Med chornichons


RIBBENSTEG
Med dejlig rødkål & waldorfsalad


GLACERET SKINKE
Med grønlangkål & brunede kartofler


RIS A LA MANDÉ
Kogt med bourbonvanille
Serveret med kirsebærsauce


HJEMMEBAGT BRØD, ØLLINGEGÅRDSMØR
& DEJLIG FEDT MED ÆBLER, LØG,
GREVER & TIMIAN

Hovedretter


KALVECULOTTE
med spinat a la creme, stegte franske løg &
cherry tomater


CITRNMARINERET LAMMEKØLLE
med rosmarinstegte kartofler & timian citron
sauterede courgetter


HUMMERFARSERET UNGHANEBRYST
med nykogt hummer & trøffel, sprødt grønt &
hummercreme


KALVEMEDALJON DÉLICIEUX
med fersken, tomat, ristede mandler, rejer &
dildcarrysauce


KALVETOURNEDOS I FILODEJ
med foie gras, vilde svampe, træfler, blåbær &
ærter


KRONHJORTFILET
med sarte urter, flødesauce & salat med
blåbær, melon & cremet dressing


HELSTEGT OXEMØRBRAD
med hjemmelavet andelevermousse, ristet
svampe, hericot vert, stegte kartofler &
portvinsky


SPRÆNGT ANDEBRYST
med sennepsfløde & årstidens sprøde
grøntsager


SPRÆNGT OXEBRYST
med citronporrer, timiangulerødder,
peberrodssauce & persillekartofler


HELSTEGT HØJREB
med classic bearnaise, haricot vert, pommes
hasselbach, tomatsalat & kraftig skysauce


AND I PETER HEERING
med kirsebærsalat, pom anglaise, pom
gaufrette & kirsebærandesauce

Vintermenu 2


OVNBAGT GRATINERET TORSK
På cremet spinat & tomatsalsa


SPRÆNGT KALVECULOTTE
Med citronporrer, timian gulerødder, sugar
snaps & sennepsfløde


BAGT CHOKOLADETÆRTE
Med frisk frugt & hindbærsorbet

Vice Admiral Menu


GRAVED LAKS
Med surbrød & rævesauce


HELSTEGT CULOTTESTEG
Med marinerede urter ,tomatsalat Stegte
kartofler & fru erlunds kolde bearnaise


CHOKOLADECHOK MED HINDBÆRPURÉ